Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Nieuws  >  

Blogs

Over de aidsbestrijding is ontzettend veel te melden. Lees de blogs van Janne, Aidsfonds directeur Louise, onze Livereporters en medewerkers van Aidsfonds. 

Blog van onze medewerkers

Onze medewerkers willen je graag vertellen wat ze meemaken. Bijvoorbeeld tijdens de belangrijke internationale aidsconferentie in Durban in juni 2016.

Blog van directeur Louise

Lees in de blog van onze directeur Louise van Deth hoe zij zich inzet voor een wereld zonder hiv en aids. 'Het is mogelijk om samen een einde te maken aan een van de grootste problemen ter wereld en het is vreselijk als we dat niet doen. Ik wil niet dat we de volgende generatie met dit probleem laten zitten! Jij toch ook niet?'

Gastblog

Hiv-onderzoeker Theo Geijtenbeek vertelt in zijn blog over zijn werkdag en zijn motivatie om dit werk te doen. Wij stuurden de jonge journaliste Janne naar Vietnam om jonge mensen met hiv te ontmoeten. In haar blogs vertelt ze over de ervaringen die jongeren meemaken.

Blog Livereporters

De Life Reporters van Aidsfonds zijn vier jonge mensen uit verschillende Afrikaanse landen   die hebben meegedaan aan Aidsfonds-projecten en nu zelf een bijdrage leveren aan een wereld zonder aids. Ze bloggen het komende half jaar elke twee weken over hun leven en over wat hen bezighoudt.