Dankzij medicijnen hoeft hiv geen doodvonnis meer te betekenen. Helaas krijgt bijna de helft van de 36,9 miljoen mensen met hiv geen levensreddende hiv-medicijnen en sterven er iedere twee minuten drie mensen aan de gevolgen van aids. Dit is onacceptabel en onnodig! Daarom blijft jouw bijdrage zo belangrijk om een wereld zonder aids mogelijk te maken. 

Mede dankzij donateurs zoals jij hebben we vorig jaar veel bereikt en zijn we een stapje dichterbij het einde van aids gekomen: 

  • In Oeganda werden bijna 2000 kinderen gered met hiv-medicatie.
  • In Swaziland nam het aantal nieuwe infecties af met 44%.
  • We hebben zes nieuwe wetenschappelijke onderzoeken gefinancierd.
  • En door intensieve lobby werd de hiv-preventie pil PrEP 80% goedkoper in Nederland.

Bedankt voor jouw steun!

Heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan dit mooie resultaat. Maar we zijn er nog niet. Talloze mensen op de wereld hebben geen toegang tot preventiemiddelen, hiv-testen en levensreddende hiv-pillen. Daarom blijft jouw steun hard nodig in de strijd voor een aidsvrije wereld. 

Donatie wijzigen

We hopen dat je ons wilt blijven steunen, want zonder mensen zoals jij kunnen wij ons werk niet doen. Hier kan je jouw donatie wijzigen →

Donatie opzeggen

Wat jammer dat je overweegt je donatie aan de aidsbestrijding stop te zetten. Want dankzij jouw hulp kunnen wij ontzettend veel mensen een gezonde toekomst geven. Je kunt ons bellen via 020 – 344 63 81. We zijn bereikbaar op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie