Op weg naar een wereld zonder aids

Tour d'Amour

Na een succesvolle eerste editie keert de Tour d’Amour donderdag 20 juni terug in het Amsterdamse Vondelpark. Wacht niet langer schrijf je in, in mobiliseer zo veel mogelijk vrienden, familieleden en collega's om ook mee te doen of jouw deelname te steunen!

12 juni 2018

Zet je liefje, sportmaatje, oudtante, kind of collega op je bagagedrager en fiets het leukste parcours van Nederland.Stop onderweg bij een van de pitstops en ga op de foto, haal je fiets door de wasstraat of koel even af met een ijsje of een drankje. Want bij de Tour d’Amour maakt het niet uit hoe hard je fietst, het gaat erom dat we samen voor één doel gaan! Namelijk zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen met hiv in Oeganda een gezonde toekomst te geven.

Schrijf je in!

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de Tour d’Amour. Meedoen kost slechts 7,50 euro per persoon (dus 15 euro per fietsduo). In ruil daarvoor maak je deel uit van het Tour d’Amour peloton, krijg je -dankzij onze sponsors- een goodiebag, heb je toegang tot alle pitstops en tot de feestelijke/muzikale afsluiting in het Vondelpark Theater! Bovendien draag je op een unieke manier bij aan de aidsbestrijding.

Bekijk de beelden van vorig jaar om in de stemming te komen: 

Laat je sponsoren: Fietsen tegen aids

Na inschrijving kun je jullie eigen deelnemerspagina aanmaken (optioneel) en je laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s. Met jouw bij elkaar gefietste bedrag trainen we in Oeganda lokale hulpverleners, zodat zij in plattelandsdorpen kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv. Kinderen en aankomende moeders die hiv blijken te hebben, worden gekoppeld aan een kliniek in de buurt. Hierdoor krijgen ze de medicijnen en zorg die ze nodig hebben.

Samen fietsen we naar een wereld zonder aids. Uit liefde voor alle liefdes.      

Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie