Tour d'Amour

Met wie spring jij op de fiets om donderdag 26 juli door het Vondelpark in Amsterdam te toeren voor het goede doel? Aidsfonds organiseert dan namelijk de Tour d’Amour. Met jouw deelname kunnen we samen in Zimbabwe kinderlevens redden.

Schrijf je nu in!

12 juni 2018

Wat is er romantischer en Hollandser dan op een zwoele zomeravond met z’n tweeën op één fiets door Amsterdam te toeren? Zet je nieuwe vlam, opa of huisdier voor- of achterop, trek je meest flamboyante outfit aan, geef je stalen ros alle kleuren van de regenboog, verras iedereen met jouw creatieve geest en fietsen maar!

Tour d'Amour: fiets aids de wereld uit

Uit liefde voor alle liefdes, organiseert Aidsfonds op donderdag 26 juli vanaf 18.30 uur in het Vondelpark de Tour d'Amour. Je bent van harte welkom bij dit spectaculaire fietsmoment waarbij het niet gaat om snelheid, maar om volop genieten, zien en gezien worden. En natuurlijk om je te laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het testen van kinderen en zwangere vrouwen met hiv in Zimbabwe.

Schrijf je in!

Inschrijven kan met 20 euro. Hiervoor heb je natuurlijk een fantastische avond met jouw fietsmaatje. Onderweg heb je verschillende pitstops waar je je fiets kan pimpen, door de bikewash kan of een sapje kan drinken om bij te tanken. Ook ontvang je een goodiebag die dankzij sponsors o.a. is gevuld met een zadelhoes en t-shirt. Nadat je de finish hebt gehaald staat er iets lekkers voor je klaar. Bovendien is dit event een unieke en leuke manier om bij te dragen aan de aidsbestrijding! Maak het verschil en vergeet je niet te laten sponsoren! 

Fietsen voor een fiets

Voor 145 euro kunnen we een lokale hulpverlener in Zimbabwe voorzien van een fiets. Als je meedoet aan de Tour d'Amour heb je de mogelijkheid een eigen actiepagina te maken waarop je vrienden, familie en collega's je kunnen sponsoren zodat je ook letterlijk kunt fietsen voor een fiets. Hoe meer geld voor fietsen we met het evenement ophalen, des te meer kinderen in afgelegen dorpen getest kunnen worden en levensreddende zorg kunnen krijgen. 

Samen fietsen we naar een wereld zonder aids. Uit liefde voor alle liefdes. 


Schrijf je nu in!

Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie