Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Help mee  >  

Een groot bedrag schenken

Een wereld zonder aids is binnen bereik. Want Aidsfonds weet door meer dan dertig jaar ervaring hoe we samen hiv en aids voorgoed kunnen verslaan.

Maar dan moeten we nu met z’n allen actie ondernemen. Want we zien dat in sommige landen het aantal hiv-infecties weer stijgt.

U maakt het verschil!

Met uw steun leven we in 2030 in een wereld waarin hiv en aids de kop zijn ingedrukt. We zijn dankbaar voor alle giften, groot en klein. Als u een bijzonder gebaar wilt maken, denkt u eens aan de volgende opties:

Meer informatie kunt u hieronder lezen.

Een grote gift

Monique en HermiU overweegt € 1.000 of meer aan Aidsfonds te geven? Zulke bijzondere giften waarderen wij enorm.

Onze adviseurs Monique Montenarie en Hermi Herweijer staan u graag te woord. Samen bespreken we aan welk onderwerp u uw gift wilt besteden: wetenschappelijk onderzoek, aidsbestrijding in Nederland of in ontwikkelingslanden.

Monique: 020-892 23 95 of mmontenarie@aidsfonds.nl 
Hermi: 06-208 652 11 of hherweijer@aidsfonds.nl

Bestedingsplan op maat

Wanneer u ons uw persoonlijke interesses doorgeeft, maken wij een bestedingsplan op maat.

Met Monique of Hermi bespreekt u welk project u het liefst steunt. Een bestedingsplan op maat kan bij een gift vanaf € 10.000.

Monique: “Dankzij de hulp van een bevlogen echtpaar konden we in 2016 een kleine organisatie in Kameroen helpen, ‘Alternatives Cameroun’. Echt prachtig, dat deze mannen ervoor hebben gekozen om kwetsbare mensen aan de andere kant van de wereld te steunen.

In Kameroen is homoseksualiteit namelijk verboden. Mannen die seks hebben met mannen worden daar in elkaar geslagen of gearresteerd. ‘Alternatives Cameroun’ kan dankzij financiële steun nu ter plaatse hulp en begeleiding bieden bij vragen rondom hiv en aids."

Fonds op naam

Met een Fonds op Naam draagt u op een heel persoonlijke wijze bij aan de strijd tegen hiv en aids.

Met een Fonds op Naam kunt u een familienaam in stand houden of een dierbare eren. In overleg kiezen we een bestemming voor uw bijdrage. U kunt bijvoorbeeld belangrijk wetenschappelijk onderzoek steunen. Of een project in het buitenland.
Natuurlijk kunt u –op eigen gelegenheid- uw project bezoeken, zodat u ziet wat er met uw geld gebeurt.
Een Fonds op Naam kan vanaf € 50.000, eventueel te spreiden over vijf jaar. U bepaalt welk deel jaarlijks beschikbaar komt.

Een voorbeeld van een Fonds op Naam is het PLONS Fonds.

Er zijn meer mogelijkheden om ons te steunen:

Periodiek schenken: Uw periodieke schenking is in bijna alle gevallen 100% aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Aidsfonds in uw testament: Dé manier om er zeker van te zijn dat u iets bijzonders achterlaat voor de volgende generatie.

Doneren: u kiest voor een eenmalige of voor een structurele bijdrage aan Aidsfonds.