Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Help mee  >  Lot kopen  >  

Nederlandse Loterij

Nederlandse LoterijNederlandse Loterij is in 2016 ontstaan uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland, met zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. De missie van Nederlandse Loterij: bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland.

Nederlandse Loterij maakt dagelijks vele deelnemers blij met mooie geldprijzen. Daarnaast dragen zij hun opbrengst af aan de Nederlandse samenleving: via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen, waaronder Aidsfonds, via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN). Door sport en beweging bereikbaar te maken voor iedereen, zorgen zij ervoor dat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, van revalidatie tot gehandicaptensport. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen.