Periodiek schenken

Stelt u zich eens voor: in uw omgeving haalt het merendeel van de kinderen zijn vijfde verjaardag niet. De helft sterft zelfs nog vóórdat ze twee jaar oud zijn. In Nederland zou zoiets ondenkbaar zijn, toch?

Maar in Oeganda is dit de keiharde realiteit. Ruim 80.000 kinderen met hiv zijn daar op dit moment in levensgevaar. Door ons structureel te steunen met een periodieke gift, kunnen wij investeren in lange-termijnprojecten.

Met € 7,50 per maand helpt u zes door hiv getroffen gezinnen in Oeganda. Twee jaar lang krijgen ze dan levensreddende behandeling

De voordelen van periodiek schenken

  • U draagt langdurig bij aan een wereld zonder aids
  • U kunt uw gift jaarlijks volledig aftrekken van de belasting. Dit levert u een belastingvoordeel op. Bekijk hier hoeveel dat belastingvoordeel is.
  • We weten dan op welk bedrag we de komende 5 jaar kunnen rekenen. Hierdoor kunnen wij investeren in lange-termijnprojecten, die van grote waarde zijn voor de aidsbestrijding.

Uw periodieke gift vastleggen

Het vastleggen van een periodieke gift is eenvoudig:

Aidsfonds
Contactcentrum Donateurs t.a.v. Loes Stapper
Antwoordnummer 11065
1000 PB Amsterdam

Vragen over periodiek schenken?

Loes StapperMocht u nog vragen hebben, kijk bij de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Dat kan via Loes Stapper, onze expert op het gebied van periodiek schenken.

Loes is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur op nummer 020-344 63 84 en per e-mail: loes@aidsfonds.nl.