Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Help mee  >  

Periodiek schenken

Aidsfonds gelooft in een wereld zonder aids. Om deze droom te bereiken, financieren we al jaren wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hiv en aids. Ook helpen we kwetsbare mensen om goede hiv-behandeling te krijgen en komen we op voor de rechten van mensen met hiv in binnen- en buitenland. Uw steun is hierbij onmisbaar.

Om nóg meer met uw gift te bereiken, kunt u periodiek schenken. Op deze manier wordt geven makkelijker, voordeliger en kunt u méér mensen helpen met hetzelfde bedrag. Hoe dat kan? Als u voor periodiek schenken kiest, dan steunt u Aidsfonds minimaal 5 jaar lang met een vast bedrag. Handig, want u heeft er geen omkijken meer naar. En het wordt beloond met belastingvoordeel.

U kunt het formulier online invullen, printen, ondertekenen en terugsturen.

Lange termijn

Als u kiest voor periodiek schenken, is dat ook voor de mensen met hiv of aids heel fijn. Wij weten dan namelijk op welk bedrag we de komende jaren kunnen rekenen, waardoor we kunnen investeren in lange termijn-projecten die van grote waarde zijn voor de aidsbestrijding.

Geef meer voor minder

Ondanks dat we alle kennis hebben om aids te stoppen, blijft de epidemie voortwoekeren. Dat is een schande! We hebben uw steun de komende jaren dus nog heel hard nodig. Samen verslaan we het virus. U kunt nu uw onmisbare bijdrage leveren door te kiezen voor periodiek schenken. Geef meer voor minder! Dank u wel.

U kunt het formulier online invullen, printen, ondertekenen en terugsturen.

De voordelen van periodiek schenken

  • U draagt langdurig bij aan een wereld zonder aids
  • U kunt uw gift jaarlijks volledig aftrekken van de belasting. Dit levert u een belastingvoordeel op. Bekijk hier hoeveel dat belastingvoordeel is.
  • We weten dan op welk bedrag we de komende 5 jaar kunnen rekenen. Hierdoor kunnen wij investeren in lange-termijnprojecten, die van grote waarde zijn voor de aidsbestrijding.

Uw periodieke gift vastleggen

Het vastleggen van een periodieke gift is eenvoudig:

Aidsfonds
Contactcentrum Donateurs t.a.v. Loes Stapper
Antwoordnummer 11065
1000 PB Amsterdam

Vragen over periodiek schenken?

Loes StapperMocht u nog vragen hebben, kijk bij de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Dat kan via Loes Stapper, onze expert op het gebied van periodiek schenken.

Loes is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur op nummer 020-344 63 84 en per e-mail: loes@aidsfonds.nl.