Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Help mee  >  Helpen als bedrijf  >  

AmsterdamDiner

Ieder jaar vindt het AmsterdamDiner plaats; een groot benefietdiner waarbij de opbrengst naar de aidsbestrijding gaat.

Indien u interesse heeft een tafel te kopen voor het 26ste AmsterdamDiner  op 16 juni, 2018, neem dan contact op met: Hermi Herweijer: 06-20 86 52 11, of mail: hherweijer@aidsfonds.nl.

Opbrenst AmsterdamDiner 2017

In 2017 bedroeg de opbrengst van AmsterdamDiner Foundation € 913.000.

De opbrengst van het AmsterdamDiner Foundation gaat onder andere naar het H-team, een project om Amsterdam als eerste stad ter wereld aidsvrij te maken. Ook kreeg Health Connect, een digitaal platform dat mensen in Nederland in staat stelt via de mobiele telefoon rechtstreeks geld te geven aan een gezin in Afrika voor een jaar lang basisgezondheidszorg, een bijdrage.

Gedurende de avond, die plaats vond in een sfeervolle tot de Dam verbouwde AFAS Live, werd teruggekeken op de impact die het AmsterdamDiner heeft gehad op de wereld. Maar er werd vooral ook vooruitgekeken. Naar het verschil wat we met elkaar nog kúnnen gaan maken.

Prominente gasten

Onder de meer dan 1000 gasten van het AmsterdamDiner bevonden zich o.a. Prinses Mabel van Oranje, ministers, belangrijke mensen uit het zakenleven en velen BN’rs. De presentatie van de avond werd door Paul de Leeuw gedaan. Bekijk de website van AmsterdamDiner Foundation voor een samenvatting van de avond.