Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Help mee  >  Helpen als bedrijf  >  

Bedrijfspartners van Aidsfonds

Stage Entertainment Nederland zet zich als partner in voor het einde van aids in de wereld. Albert Verlinde, algemeen directeur: “Wij geloven in de mogelijkheid om aids uit de wereld te helpen en het is een morele noodzaak om hier aan bij te dragen.” Meer info over onze samenwerking.   


Great Place to Work

Great Place To Work
Om inzicht te krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan deden we mee aan het “Great Place to Work” onderzoek. Meer informatie over ons werkgeverschap.


BoekxGezondheidscentrum Voorschoten
Tandarts Reza Farsi (33) steunt Aidsfonds met de inkomsten van zijn praktijk in Voorschoten. Hij investeert in het opleiden van ‘gezondheidsondernemers’ in Kenia. Meer informatie over de samenwerking tussen Reza en Aidsfonds.BoekxBoekx
Al jarenlang is Boekx advocaten een partner van  Aidsfonds. Boekx draagt de aidsbestrijding een warm hart toe en daarom ondersteunen ze Aidsfonds met juridische cases op het gebied van intellectueel eigendom.