Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Help mee  >  Helpen als bedrijf  >  

Bedrijfspartners van Aidsfonds

Press Strategies
Press Strategies

Press Strategies ondersteunt de missie van Aidsfonds om aids in 2030 de wereld uit te helpen, onder meer door het leveren van communicatie adviezen.

Great Place to WorkGreat Place To Work
Om inzicht te krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan hebben we dit jaar meegedaan aan het “Great Place to Work” onderzoek. Meer informatie over ons werkgeverschap.


GileadGilead
Aidsfonds en Gilead hebben overeenkomstige doelstellingen als het gaat om verbetering van de aidspreventie en de hiv-zorg. Meer informatie over de samenwerking met Gilead.

BoekxBoekx
Al jarenlang is Boekx advocaten een partner van  Aidsfonds. Boekx draagt de aidsbestrijding een warm hart toe en daarom ondersteunen ze Aidsfonds met juridische cases op het gebied van intellectueel eigendom.

AKDAKD
In januari 2010 zijn Aidsfonds en AKD een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. AKD wil indirect een bijdrage aan de aidsbestrijding leveren, onder meer door het pro deo uitvoeren van juridische diensten