Hiv en aids voorgoed verslaan

Genezing... dat is de ultieme droom van miljoenen mensen die met hiv leven. Want genezing zal hiv met alle negatieve gevolgen letterlijk uit hun leven wegnemen. Aidsfonds strijdt al 30 jaar tegen aids. Wij hebben aids zien komen. Wij willen het ook zien gaan. Met het Hiv Genezing Fonds wil Aidsfonds de komende jaren € 10 miljoen extra beschikbaar maken voor onderzoek naar genezing van hiv.

Waarom hiv-genezing zo belangrijk is:

"Ik droom van een geneesmiddel"

De eerste man die genas van hiv

Help mee om de droom waar te maken

Aidsfonds zoekt mensen die net als wij geloven dat genezing van hiv mogelijk is en het Hiv Genezing Fonds 5 jaar willen steunen met een bijdrage van minimaal € 250 per jaar. Je blijft dan up to date over de voortgang van genezing en ontvangt 1 keer per jaar een uitnodiging voor een bijeenkomst met een onderzoeker. Steunen kan op de volgende manieren:

Graag investeer ik in het Hiv Genezing Fonds. Ik wil:

  1. een nieuwe machtiging afsluiten  →
  2. mijn bestaande machtiging omzetten →
  3. schenken met belastingvoordeel →
  4. meer weten over dit fonds. Mail of bel met onze collega Hannah Tans.

Onze droom

Genezing van hiv is onze droom. Ik heb er rotsvast vertrouwen in dat het niet bij een droom blijft. Met het Hiv Genezing Fonds bundelen we alle krachten. Van toponderzoekers, van alle reeds verworven kennis, van iedereen die het streven naar genezing wil steunen. 

Ik leef zelf met hiv. Genezing zou voor mij betekenen dat ik niet meer dagelijks medicijnen hoef te slikken en niet meer regelmatig voor controle naar het ziekenhuis moet. Voor veel andere mensen met hiv is de impact van genezing nog veel groter. Voor hen kan het een leven zonder stigma betekenen en zelfs het verschil tussen leven en dood.

Daarom roep ik van harte en ook dringend op om het wetenschappelijk onderzoek naar genezing van hiv financieel te steunen. 

Mark Vermeulen, directeur Aidsfonds

  

 

 

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie