AmsterdamDiner brengt ruim 7 ton op

De netto opbrengst van het 27e AmsterdamDiner is €702.124,-. Dat is 17% meer dan vorig jaar.

26 mei 2019

Het benefietdiner vond zaterdagavond plaats in AFAS Live. Het bedrag, dat ten goede komt aan de aidsbestrijding, werd onder andere opgehaald door tafelverkoop, een loterij en een veiling. 

Bekende serveerster

Prinses Mabel serveerde de eerste gang aan de gasten. Ook onze ambassadeur Angela Groothuizen liep mee in de bediening, net als minister Sigrid Kaag en modeontwerpers Viktor & Rolf. 

Wij vroegen de aanwezigen waarom zij zich inzetten voor de aidsbestrijding.

Projecten

De opbrengst gaat dit jaar naar de behandeling van mensen met hiv in Zuid-Afrika, naar Nederlands genezingsonderzoek en naar acties om Nederland het eerste land met nul nieuwe hiv-infecties te maken. 

Foto: Clickshots/Ramon van Jaarsveld & Marianne Bieshaar 

Jaarlijks komen er in ons land zo'n 750 nieuwe hiv-infecties bij. Wij willen, samen met jou, dat aantal naar 0 brengen. Help je mee?

doneer nu

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie