Angela en Freek zorgen voor happy ending met condoomactie

Iedereen moet de gelegenheid hebben om een condoom te gebruiken. Zeker nu het aantal nieuwe hiv-infecties in sommige delen van de wereld weer schrikbarend toeneemt. Daarom vragen ambassadeurs Angela Groothuizen en Freek Bartels aandacht voor het tekort aan condooms in Afrika. Daar heeft iemand gemiddeld maar acht condooms per jaar, met vele hiv-infecties tot gevolg. Met de introductie van de Buy one, Give one actie helpen we samen iedereen aan condooms. Voor elk condoom dat jij koopt, gaat er ook één naar Afrika. Zo bezorg je jezelf én een ander een happy ending.

Buy 1 Give 1 condooms

Come on baby light my fire

In de stemming komen wordt eenvoudig met deze acht verschillende felgekleurde condoomverpakkingen met sexy songtekst. Van You can’t touch this, Hammer time, I really really want to Zigga Zig-A tot I want to have sex on the beach. Bestel nu je condooms voor maar € 9,95,-.

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie