Hou je taai Nicolette!

Aidsfonds wenst haar ambassadrice Nicolette Kluijver alle sterkte en veel liefde toe de komende tijd. Zelf maakte ze bekend haar werkzaamheden per direct stop te zetten omdat ze ernstig ziek is. Artsen hebben bij Nicolette een beginnende vorm van longkanker ontdekt.

,,We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk", verklaart Nicolette. Binnenkort zal een deel van haar linkerlong verwijderd worden. Nicolette blijft energiek en positief: ”Ik ben heel dankbaar dat ik er in dit stadium achter ben gekomen, dankzij het uitstekende werk van mijn artsen. De kans op genezing is groot, maar het zal een lange weg worden. Gelukkig kun je met anderhalve long goed leven."

,,Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van”, liet een strijdbare Nicolette via haar social media weten.

Aidsfonds leeft met Nicolette en haar gezin mee en wenst ze allen kracht en vertrouwen toe.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie