Kunst ten bate van de aidsbestrijding

Eind april overleed Aidsfonds-donateur Steven Woodruff (55 jaar). Hij gaf onder andere yogaworkshops aan homomannen met hiv. Door hiv kreeg hij problemen met zijn gewrichten. Hij kon geen yoga meer doen en ook zijn andere passie, het paardrijden, lukte niet meer. Eind april kwam een einde aan zijn leven.

Steven Woodruff

Steven had Aidsfonds opgenomen in zijn testament en een deel van zijn vermogen gaat naar de aidsbestrijding. We zijn Steven zeer dankbaar voor zijn bijdrage en gaan die gebruiken voor de financiering van onderzoek en voor de ondersteuning van mensen met hiv. Voor Steven komt een geneesmiddel te laat, maar hoe mooi zou het zijn als hij met zijn bijdrage het einde van aids realiseert?

Het appartement uit Stevens nalatenschap is onlangs voor een mooie prijs verkocht. Binnenkort wordt een beeld van een danseres ten bate van de aidsbestrijding geveild. Veilinghuis De Zwaan steunt Aidsfonds door geen commissie in rekening te brengen.

Stop aids; doe een mooi bod op dit fraaie beeld en steun daarmee gelijk de aidsbestrijding!

 

Veiling De Zwaan, Amsterdam
Kijkdagen:          Donderdag 26 t/m zondag 29 oktober 2017 van 10.00 - 17.00 uur
Donderdagavond tevens van 19.00 - 21.00 uur
Veilingdatum:    Vrijdag 10 november 14.00 uur  (13e zitting), Aziatica (Azië), catalogusnummer: 3093P

Indonesië, Java, polychroom en gestoken houten danseres (h. 104 cm) met opgelegde glasstenen. De opbrengst komt geheel te goede aan Aidsfonds.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie