Recordbedrag opgehaald tijdens jaarlijkse theateractie Aidsfonds!

Aids mag niet vergeten worden. Daar kunnen wij niet alleen voor zorgen, dat doen we samen. Daarom zijn we heel blij met de steun van de Nederlandse theaterwereld!

Ook dit jaar deden rond Wereld Aids Dag diverse theaterproducties weer mee aan de jaarlijkse theateractie voor Aidsfonds. Hiermee werd een recordbedrag van bijna € 30.000 opgehaald.

Zoals ieder jaar vroegen de grote musicals en theaterstukken aandacht voor de aidsproblematiek in de wereld. Enthousiaste leden van de cast  en theatermedewerkers collecteerden na de voorstelling.

De volgende theaterproducties deden mee:  
The Lion King, The Bodyguard, Ciske de Rat, Soldaat van Oranje, BINT, Tineke Schouten, HAIR,  Intouchables, Moeders en Zonen en Vreemde Kostgangers.

Namens Aidsfonds enorm bedankt!

Foto: Deen van Meer 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie