Tour d'Amour: samen op de fiets voor de aidsbestrijding

Uit liefde voor alle liefdes, organiseert Aidsfonds op donderdag 26 juli vanaf 18.30 uur in het Vondelpark de Tour d'Amour. Je bent van harte welkom bij dit spectaculaire fietsevent om in Zimbabwe duizenden kinderen met hiv te helpen.

Ja, ik fiets mee

21 juni 2018

Iedere dag overlijden er nog 329 kinderen aan de gevolgen van aids. Dit komt onder andere doordat ouders niet weten dat hun kinderen zijn geïnfecteerd met hiv of doordat zij simpelweg geen toegang hebben tot levensreddende hiv-remmers. Daar wil Aidsfonds samen met jou wat aan doen! Doe mee aan de Tour d'Amour en bescherm de liefde tussen kinderen en hun ouders tegen de gevolgen van hiv aids.                   

Dus: Zet je nieuwe vlam, opa of huisdier voor- of achterop, trek je meest flamboyante outfit aan, geef je stalen ros alle kleuren van de regenboog, verras iedereen met jouw creatieve geest en fietsen maar! 

Schrijf je in!

Inschrijven kan met de Early Bird korting t/m dinsdag 3 juli voor 30 euro, daarna 40 euro. Hiervoor heb je natuurlijk een fantastische avond met jouw fietsmaatje. Onderweg heb je verschillende pitstops waar je je fiets kan pimpen, door de bikewash kan of een sapje kan drinken om bij te tanken. Ook ontvang je een goodiebag die dankzij sponsors o.a. is gevuld met een zadelhoes en t-shirt. Nadat je de finish hebt gehaald staat er iets lekkers voor je klaar. Bovendien is dit event een unieke en leuke manier om bij te dragen aan de aidsbestrijding! Maak het verschil en vergeet je niet te laten sponsoren!        

Fiets mee en laat je sponsoren door vrienden, familie en collega’s. Met het geld dat jij inzamelt kan Aidsfonds ervoor zorgen dat hulpverleners in Zimbabwe fietsen krijgen waarmee ze in afgelegen dorpen kinderen en zwangere vrouwen testen op hiv, zodat zij medicijnen en zorg krijgen om in leven te blijven. Voor €145 euro kunnen wij een hulpverlener voorzien van een fiets. Doe jij mee?

Ja, ik fiets mee

     

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie