Vacature: stagiair online content internationaal

Vind jij het leuk om mee te werken aan het maken van content voor onze internationale website en socials?

Aidsfonds - Soa Aids Nederland werkt aan een wereld waar niemand meer sterft aan aids en waar mensen seksueel gezond zijn, zodat iedereen vrij en zonder angst kan liefhebben. Dat doen we samen met de mensen die het hardst geraakt worden door soa's en hiv vanwege discriminatie en uitsluiting. Wij versterken hun stem en ondersteunen met informatie, kennis en financiering. Uit liefde voor alle liefdes. Daaraan werken we in Nederland en in 15 landen wereldwijd.

Voor het internationale communicatieteam van Aidsfonds, zoeken we een

Stagiair online content

32-36 uur per week

Wie zoeken wij?

Wij zoeken voor deze meeloopstage een contentmaker die vloeiend in Engels is. Die het leuk vindt om zijn/haar/hun contentcreatie skills in praktijk te brengen of juist te leren.
Iemand wiens hart sneller gaat kloppen van het (mede)ontwikkelen van allerlei soorten content voor onze socials, online campagnes en website aidsfonds.org

Dit ben jij

- Je denkt online en bent actief op social media;
- Je vindt het leuk om aan verschillende projecten tegelijk te werken;
- Je spreekt en schrijft vloeiend Engels;
- Je bent creatief en kent ook de basics van Photoshop/ Illustrator/ Canva;
- Je vindt schrijven leuk;
- Je volgt bij voorkeur een opleiding gerelateerd aan marketing, communicatie, design of media.

Dit zijn wij

Wij zijn een open en laagdrempelige organisatie en je komt terecht in een superleuk team! Stage lopen bij Aidsfonds betekent dat je al je talenten inzet voor een mooi doel en leert van gemotiveerde professionals. We zijn flexibel, staan open voor nieuwe ideeën en zijn een plek waar je je echt kunt ontwikkelen.

 

Even praktisch

- Je loopt stage voor 5 of 6 maanden;
- Je start circa september 2022;
- We bieden je een stagevergoeding van € 350,- per maand;
- Je staat ingeschreven bij een opleiding.

Meer info

Voor meer info over het internationale werk van Aidsfonds en de kanalen waar je mee aan de slag zult gaan: www.aidsfonds.org, Twitter (@Aidsfonds_intl) en LinkedIn (Aidsfonds). 

Bel (020 62 62 669) of mail (msellmeijer@aidsfonds.nl). Zij is één van onze internationale communicatieadviseurs en mogelijk jouw stagebegeleider.

Via deze link kun je online solliciteren naar deze vacature. Doe dit uiterlijk woensdag 13 juli!

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie