5 tips voor condoomgebruik

 

  • Gebruik nooit 2 condooms over elkaar
  • Bewaar condooms bij kamertemperatuur
  • Test een condoom niet vooraf, daardoor ontstaan juist beschadigingen
  • Kies een condoom dat goed past
  • Gebruik bij elke keer seks een nieuw condoom

Meer tips over condoomgebruik? Bezoek dan de site van Soa Aids Nederland.

Hiv voorkomen

Elke dag krijgen bijna 5000 mensen hiv. Al jaren lukt het niet om dat aantal veel verder terug te dringen. De meeste mensen krijgen hiv via seks. Condooms zijn de slimste en snelste manier om een hiv-infectie te voorkomen. Ze zijn niet duur en gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. Iedereen die seks heeft kan ze gebruiken, zonder hulp van een arts.

Condooms kopen?

Condoomsenzo.nl is dé webshop voor goedkope en betrouwbare condooms in alle maten. Met je aankoop help je tegelijk iemand anders. Want met de opbrengst van jouw aankoop verstrekken wij gratis condooms, onder andere op scholen.

Stop de verspreiding van hiv

Voor veel mensen zijn condooms de enige manier om hiv te voorkomen. Helaas zijn er wereldwijd veel te weinig condooms beschikbaar om iedereen tegen hiv te beschermen. Alleen al in Afrika ten zuiden van de Sahara is een tekort van 3 miljard condooms per jaar. Help je mee om dat te veranderen?

Help mee

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie