Algemene voorwaarden Heartgallery

 

 

Algemene voorwaarden

Onze afspraken op een rijtje

Je steunt Aidsfonds door het huren van een kunstwerk bij heartgallery. Dank je wel voor de steun die je ons op deze manier geeft. Met jouw bijdrage zorg je voor betere voorlichting, hiv-tests, toegang tot medicijnen en onderzoek naar een geneesmiddel. Jouw donatie draagt bij aan een wereld zonder aids. We hopen dat je ontzettend zult genieten van jouw heartgallery kunstwerk.


Onze afspraak over de huur van het kunstwerk

We spreken af dat je het kunstwerk voor minimaal een jaar van heartgallery huurt. Daarna geldt een opzegtermijn van 2 maanden. De huurprijs is € 25 per maand en we rekenen af met een maandelijkse automatische incasso op het bankrekeningnummer van Aidsfonds.

Het Wettelijke herroepingsrecht geldt uiteraard ook voor onze afspraken over verhuur van het kunstwerk, daarom kunt je binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden onze afspraken annuleren. Heartgallery komt dan het kunstwerk weer ophalen in de originele verpakking en betaalt je binnen 14 dagen daarna de betaalde huur terug.

Bij de meeste werken kun je na een bepaalde huurperiode ook ervoor kiezen om het werk te kopen.  Voor elk kunstwerk hebben we een waarde met de kunstenaar vastgesteld. Als je na een aantal jaar het werk wilt kopen dan betaal je dat bedrag met aftrek van de helft van de maandelijkse bijdrages die je voor de huur hebt betaald. Zo spaar je dus ook voor het geval je een werk later wilt kopen. 


Onze afspraak over gebruik van het kunstwerk

Het kunstwerk is door de kunstenaar ter beschikking gesteld om het werk van Aidsfonds te steunen door het aan jou te verhuren voor gebruik in je eigen huis. We spreken af dat je het kunstwerk alleen in je eigen huis gebruikt. We spreken ook af dat indien je iets anders met het kunstwerk wil doen, je contact met heartgallery opneemt om daarover afspraken te maken.

Heartgallery behoudt het auteursrecht  op het kunstwerk. We spreken daarom af dat u dit recht en  de kunstenaar respecteert. Dat betekent dat je het kunstwerk enkel gebruikt mag worden voor thuisgebruik.

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt. Zoals je als kunstliefhebber weet, vraagt een kunstwerk om de nodige zorg. De belangrijkste punten zijn (wellicht ten overvloede) dat je het kunstwerk niet in de directe nabijheid van een warmtebron of in de buurt van een vochtige plaats ophangt of bewaart. En je het kunstwerk tegen direct zonlicht beschermt.

We spreken af dat mocht er onverhoopt toch iets misgaan je contact opneemt met heartgallery om samen naar een oplossing te zoeken. Heartgallery zorgt altijd voor herstel- en andere werkzaamheden (bijvoorbeeld het wisselen van de lijst). Heartgallery mag de overeenkomst per direct ontbinden bij opzettelijke schade, betalingsachterstand en het niet nakomen van de algemene voorwaarden.


Onze afspraak over halen en brengen van het gehuurde Kunstwerk

We spreken af dat heartgallery het kunstwerk bij het begin van de huur naar je huis brengt en het na afloop van de huur weer ophaalt. Indien je in het buitenland woont of naar het buitenland te verhuizen dan regelen we dat in overleg.

Hoe steun je Aidsfonds?

Jouw maandelijkse bijdrage waarmee je een kunstwerk huurt gaat in zijn geheel naar Aidsfonds. Van het maandbedrag van € 25 euro gaat € 15 euro direct naar de aidsbestrijding (gift). Met de rest € 10 dekken we de productiekosten van het kunstwerk en het promoten en onderhouden van heartgallery. Er is geen winstoogmerk. De kunstwerken zijn belangeloos beschikbaar gesteld door de kunstenaars.

Contact
Heb je vragen over heartgallery, neem contact met ons op via heartgallery@aidsfonds.nl of bel tijdens kantooruren naar 020-344 63 82.

11-5-2022

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie