Zo kun je betrokken ondernemen

Samen kunnen we een droom laten uitkomen: een wereld zonder aids. Een partnership met Aidsfonds is een prachtige manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Welk project past bij jouw bedrijf?

Je kunt een specifiek project steunen dat precies bij jouw organisatie past. Zo betrekken wij je bedrijf direct bij ons werk en bouw je een structurele relatie op met onze projecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Hans Schuppert, onze expert op het gebied van bedrijfsrelaties: 020-6262669. Of mail met Hans: hschuppert@aidsfonds.nl.

 

 

 

Bedrijven die zich inzetten voor een wereld zonder aids:

 

Stage Entertainment Nederland 

Stage Entertainment Nederland zet zich als partner in voor het einde van aids in de wereld. Albert Verlinde, algemeen directeur: “Wij geloven in de mogelijkheid om aids uit de wereld te helpen en het is een morele noodzaak om hier aan bij te dragen.” 
Meer info over onze samenwerking.   

 

Gezondheidscentrum Voorschoten

Tandarts Reza Farsi (33) steunt Aidsfonds met de inkomsten van zijn praktijk in Voorschoten. Hij investeert in het opleiden van ‘gezondheidsondernemers’ in Kenia. 
Meer informatie over de samenwerking tussen Reza en Aidsfonds.

 

Great Place To Work

Om inzicht te krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan deden we mee aan het “Great Place to Work” onderzoek. 
Meer informatie over ons werkgeverschap.

 

Boekx 

Al jarenlang is Boekx advocaten een partner van  Aidsfonds. Boekx draagt de aidsbestrijding een warm hart toe en daarom ondersteunen ze Aidsfonds met juridische cases op het gebied van intellectueel eigendom

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie