Goed werkgeverschap

Als onze medewerkers zich fijn voelen op hun werkplek, leuke collega's hebben en zich gewaardeerd voelen, stijgt hun betrokkenheid bij ons doel: het einde van aids in 2030.

Het realiseren van echt goed personeelsmanagement is nog best lastig. Het vraagt om een open blik, zelfkritiek, om reflectie. Om inzicht te krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan heeft Aidsfonds meegedaan aan het 'Great Place to Work' onderzoek. Het uitgangspunt van 'Great Place to Work' is dat goed werkgeverschap draait om vertrouwen, trots en plezier. Op basis van de uitkomsten kunnen we ons beleid aanscherpen zodat we ons werkgeverschap blijven ontwikkelen en een nog leukere werkgever worden dan we al zijn.

Met dank aan 'Great Place to Work' voor het kosteloos aanbieden van het onderzoek!

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie