Investeren in wereld zonder aids

Een wereld zonder aids is binnen bereik. Want Aidsfonds weet door meer dan dertig jaar ervaring hoe we samen hiv en aids voorgoed kunnen verslaan. Maar dan moeten we nu met z’n allen actie ondernemen. Want we zien dat in sommige landen het aantal hiv-infecties weer stijgt. Met uw steun leven we in 2030 in een wereld waarin hiv en aids de kop zijn ingedrukt. Dit zijn de doelen die Aidsfonds zich de komende jaren heeft gesteld om een einde aan aids te realiseren.

Sluit u zich aan bij de generatie die een einde maakt aan aids?

Overweegt u een bijzonder gebaar te maken door €1.000,- of meer te investeren in de aidsbestrijding? Aidsfonds-medewerker Monique bespreekt graag met u wat uw wensen zijn. Zo kunt u een specifiek thema steunen: wetenschappelijk onderzoek, aidsbestrijding in Nederland of in ontwikkelingslanden. En bij een investering vanaf € 10.000 kunnen wij op basis van uw persoonlijke interesses een bestedingsplan op maat maken. Dan kunt u een specifiek project steunen.

Voorbeelden van projecten waarin u kunt investeren:

Monique staat u graag te woord

“Ik ga graag met u in gesprek over hoe u en Aidsfonds samen kunnen opkomen voor hen die onze hulp het hardst nodig hebben. U kunt mij mailen of bellen (020-892 23 95), maar u kunt ook uw gegevens achterlaten zodat ik contact met u opneem."
Samen de wereld rechtvaardiger maken >>

Een fonds op naam

Met een Fonds op Naam kunt u een familienaam in stand houden of een dierbare eren. In overleg kiezen we een bestemming voor uw bijdrage. U kunt bijvoorbeeld belangrijk wetenschappelijk onderzoek steunen. Of een project in het buitenland.  Natuurlijk kunt u –op eigen gelegenheid- uw project bezoeken, zodat u ziet wat er met uw geld gebeurt. Een Fonds op Naam kan vanaf € 50.000, u kunt ook een Fonds op Naam instellen in combinatie met een nalatenschap voor Aidsfonds.

PLONS Fonds
Een voorbeeld van een Fonds op Naam is het PLONS Fonds opgericht door Onno en Etiënne Schamhart. “We zijn blij dat we samen met Aidsfonds een verschil kunnen maken. We hebben helaas allebei bekenden verloren aan de gevolgen van aids. Met het PLONS Fonds willen we bijdragen aan oplossingen”.  

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie