Mooie bijdrage van de Nederlandse Loterij aan aidsbestrijding

Naast donateurs zoals jij, is Aidsfonds ook afhankelijk van donaties van partijen zoals de Nederlandse Loterij. Wij zijn heel blij dat wij jaarlijks een mooi bedrag van hen mogen ontvangen. Onlangs ontvingen wij een cheque van 456.940 euro. 

15 mei 2023

Aidsfonds heeft een droom: namelijk het einde aan aids. Dankzij de steun van onder andere onze donateurs en de loterijen, werken we aan die droom. Maar dat doen we niet alleen. We werken hiervoor samen met de mensen over wie het gaat. Samen staan we sterk in de strijd tegen aids.

Samenwerken met de mensen om wie het gaat

We zetten ons in voor de mensen die de epidemie het hardst treft en betrekken hen actief bij onze projecten. Want zij weten als geen ander wat de behoeften en gevoeligheden zijn en wat in de praktijk wel en niet werkt.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie