Wat doet Aidsfonds?

Met de steun van trouwe supporters en donateurs zetten we ons in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland en in de rest van de wereld. We gaan voor een wereld zonder hiv en aids. Hoe? Dat lees je hieronder.

De aidsepidemie is één van de grootste epidemieën allertijden. Aids heeft door de jaren heen al meer dan 40 miljoen mensenlevens geëist. En daar komen ieder jaar nog steeds miljoenen doden bij. Dit zijn vaders en moeders die hun kinderen als wees achterlaten. Kinderen, die nooit de kans op een toekomst krijgen. En geliefden, homo en hetero, die veel te vroeg door de dood gescheiden worden.

Historisch keerpunt in de aidsbestrijding

We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding. We hebben namelijk alle kennis in handen om de epidemie voorgoed te verslaan. In Nederland en in de rest van de wereld. Maar het is nog geen gelopen race. Nu is het zaak om de schouders eronder te zetten en de bestrijding van aids in de allerhoogste versnelling te zetten. En daar hebben we jou bij nodig. Doe je mee?

Doe mee en sluit je aan bij de generatie die aids voorgoed verslaat

Stel al je vragen aan directeur Mark Vermeulen

Hoe maakt Aidsfonds het verschil?

Aidsfonds is er voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. Ongeacht van wie je houdt of wat je doet, hoe je leeft, welke kleur je huid is, of je man of vrouw of kind bent. Want iedereen heeft recht op zorg. Helaas is de praktijk anders. Om aids te bestrijden is durf en daadkracht nodig. Lef om je te richten op de groepen en gebieden waar de problemen het grootst zijn. Dat is precies wat Aidsfonds doet. Wij helpen die mensen die het zwaarst getroffen worden. In Nederland én daarbuiten. Om een einde aan aids te maken werken we samen met lokale gemeenschappen, investeren we in wetenschappelijk onderzoek en zorgen we ervoor dat aids wereldwijd hoog op de agenda blijft staan. Samen stoppen we aids. Uit liefde voor alle liefdes.

Onze stappen naar een wereld zonder aids

Verhalen en projecten

Over Aidsfonds

Onze organisatie

Strategie

Subsidies

Ons doel

Vacatures

Partners

Samen beschermen we alle liefdes

Wereldwijd worden liefdes bedreigd door aids. Een wereld zonder aids is alleen mogelijk als iedereen op de wereld toegang heeft tot goede preventie, hiv-testen en behandeling. Door armoede, uitsluiting en discriminatie hebben mensen vaak geen toegang tot deze zorg. Aidsfonds zet zich daar voor in, maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jouw onmisbare hulp bij nodig. Of beter gezegd: jouw liefde.

  • je zorgt dat mensen hiv-remmers krijgen
  • dankzij jou is er goede voorlichting over hiv en aids
  • je financiert wetenschappelijk onderzoek naar een hiv- geneesmiddel
  • met jouw hulp blijft aids hoog op de politieke agenda staan

Help mee 

Jij kunt nu helpen met een donatie. Met jouw bijdrage zorg je voor betere voorlichting, hiv-tests, toegang tot medicijnen en onderzoek naar een geneesmiddel. Help je mee? Elke donatie draagt bij aan een wereld zonder aids!

 

help mee

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie