Samen met jou aids voorgoed verslaan. Dat is onze droom. 

De aidsepidemie is één van de grootste epidemieën allertijden. Aids heeft door de jaren heen ruim 36 miljoen mensenlevens geëist. En daar komen ieder jaar nog steeds honderdduizenden doden bij. Dit zijn vaders en moeders die hun kinderen als wees achterlaten. Kinderen, die nooit de kans op een toekomst krijgen. En geliefden, homo en hetero, die veel te vroeg door de dood gescheiden worden.

Historisch keerpunt in de aidsbestrijding

We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding. We hebben namelijk alle kennis in handen om de epidemie voorgoed te verslaan. In Nederland en in de rest van de wereld. Maar het is nog geen gelopen race. Nu is het zaak om de schouders eronder te zetten en de bestrijding van aids in de allerhoogste versnelling te zetten. En daar hebben we jou bij nodig. Doe je mee?

Doe mee en sluit je aan bij de generatie die aids voorgoed verslaat

Hoe maakt Aidsfonds het verschil?

Ongeacht van wie je houdt of wat je doet, hoe je leeft, welke kleur je huid is, of je man of vrouw of kind bent. Iedereen heeft recht op zorg. Helaas is de praktijk anders. Om aids te bestrijden is durf en daadkracht nodig. Lef om je te richten op de groepen en gebieden waar de problemen het grootst zijn. Dat is precies wat Aidsfonds doet. Wij richten ons juist op die mensen die door stigma en discriminatie het zwaarst getroffen worden. In Nederland én in het buitenland. Om een einde aan aids maken werken we samen met lokale gemeenschappen, doen we onderzoek en zorgen we ervoor dat aids wereldwijd hoog op de agenda blijft staan.

Lees hier meer over onze aanpak.

Aids heeft door de jaren heen wereldwijd al 36 miljoen levens geëist. En daar komen ieder jaar nog steeds honderdduizenden doden bij.

Onnodig, want we kunnen aids stoppen! We hebben de medicijnen en de kennis. Help je mee?

 

Doneer nu

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie