Uit liefde voor alle liefdes, onze strategie tot 2025

Aidsfonds - Soa Aids Nederland streeft naar een wereld waar niemand meer sterft aan aids en waar mensen seksueel gezond zijn. Zodat iedereen vrij en zonder angst kan liefhebben. 

Dat doen we samen met de mensen die het hardst geraakt worden door soa's en hiv vanwege discriminatie en uitsluiting. Wij versterken hun stem en ondersteunen met informatie, kennis en financiering. Uit liefde voor alle liefdes. Deze missie is de kern van onze strategie 2022 - 2025: Uit liefde voor alle liefdes. Opkomen voor mensenrechten is hierbij onze grootste drijfveer en gelijkwaardig samenwerken met communities ligt aan de basis van al ons werk.

Van droom naar daad

In deze strategie werken we aan het realiseren van drie droomdoelen:

  1. Niemand sterft meer aan aids en geen nieuwe hiv-infecties
  2. Seksuele gezondheid en rechten voor iedereen
  3. Genezing beschikbaar voor alle mensen met hiv

Data speelt een steeds belangrijkere rol in alles wat we doen. We vinden het heel belangrijk om onze aanpak voortdurend te meten, waar nodig aan te passen en te onderbouwen. Samen met mensen die leven met hiv, groepen met een hoger risico op hiv en soa’s, zorgverleners, donateurs en donoren, wetenschappers en andere samenwerkingspartners ontwikkelden we dan ook een Theory of Change. Met dit model beschrijven we hoe we onze drie droomdoelen als organisatie willen bereiken en vergroten we onze impact.

Lees de strategie

Sluit je aan

Of het nu gaat om baanbrekend onderzoek naar genezing van hiv, het opsporen van kinderen met hiv of het steunen van groepen die uitgesloten worden. Wat is er mooier dan het samen oplossen van een wereldprobleem? Dit alles is haalbaar, maar we kunnen het niet alleen. Ik nodig iedereen die onze droom deelt en mee wil werken aan een inspirerende beweging van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Sluit je aan, uit liefde voor alle liefdes!

Mark Vermeulen

Directeur Aidsfonds – Soa Aids Nederland

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie