Aidsfonds als erfgenaam

Aidsfonds werkt aan een wereld zonder aids en is er voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland én daarbuiten. 

Sinds het begin van de epidemie zijn al meer dan 35 miljoen mensen aan de gevolgen van aids overleden. En bijna 37 miljoen mensen leven nog met hiv. Veelal gaat het om jonge mensen, in de bloei van hun leven. Er is nog altijd geen geneesmiddel of vaccin tegen aids. Wel zijn er levensreddende medicijnen. Maar wereldwijd heeft bijna de helft van de mensen met hiv nog steeds geen toegang tot deze hiv-remmers.

De aidsepidemie een halt toeroepen

Om de aidsepidemie een halt toe te roepen financiert Aidsfonds projecten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en preventie, hulp en zorg in
ontwikkelingslanden en in Nederland, lobby en toegang tot behandeling.

Om aidsprojecten te kunnen financieren, is Aidsfonds voor een zeer groot deel afhankelijk van bijdragen van particulieren.

U maakt het verschil

Wellicht denkt u na over uw nalatenschap en de mogelijkheid om een verschil te maken voor toekomstige generaties. Als u Aidsfonds opneemt in uw testament, máákt u dat verschil. Met uw bijdrage, of die nu groot of klein is, strijdt u samen met ons tegen aids. En zo brengt u een wereld zonder aids dichterbij.

 

Noud informeert u graag

Wilt u meer weten over hoe u de strijd tegen aids kunt steunen via een nalatenschap? Dan kunt u contact opnemen met Noud Rietman, specialist op het gebied van nalaten (020-62 62 669 of 06-531 456 54).

mail Noud   bel Noud 

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie