Jammer dat je overweegt Aidsfonds niet langer financieel te steunen. Mede dankzij donateurs zoals jij hebben we enorme stappen gezet naar een wereld zonder aids. Zo gaat de kleine Shona (zie foto) een gezonde toekomst tegemoet, kan Eric terecht in een kliniek waar hij de zorg krijgt waar hij recht op heeft en werken toponderzoekers aan de genezing van hiv.

De financiële steun van donateurs zoals jij is onmisbaar. Dankzij donateurs hebben we sinds het begin van de aidsepidemie al miljoenen mensenlevens gered. Samen met onze lokale collega's blijven we ons jaar in jaar uit inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen met hiv levensreddende medicijnen krijgt en om nieuwe hiv-infecties te voorkomen. En werken wetenschappers aan de ultieme droom: genezing van hiv voor iedereen.

Mede dankzij donateurs hebben we ook vorig jaar enorm veel mensen geholpen: 

  • 45.062 kinderen en 43.253 moeders in Afrika werden getest. Dankzij onze kinderprojecten.
  • 299.636 jongeren kregen voorlichting, steun van lotgenoten en hulp bij de behandeling.  
  • 1 doorbraak op het gebied van genezing. Wetenschappers ontdekten een ‘defect’ van het hiv-virus.
  • 7.101 Oekraïners met hiv kregen noodhulp, waaronder medicijnen en hiv-testen. Zoals Maria (zie foto) die werd geboren met hiv en door de oorlog geen toegang had tot medicijnen. 

Meer resultaten lees je in ons jaarverslag.

Jouw hulp blijft nodig 

Ons werk is nog lang niet klaar. Want 9,2 miljoen mensen met hiv zijn in levensgevaar omdat zij nog geen levensreddende hiv-medicijnen krijgen. Wij blijven ons voor hen inzetten. Dat kunnen we niet zonder de steun van donateurs, we hopen je daarom dat je toch bij ons blijft, wellicht met een lager bedrag.

Jouw donatie wijzigen 

Wist je dat je ook de donatie aan kunt passen naar een bedrag dat beter bij je past? Pas jouw donatie hieronder aan of bel ons op 020 – 344 63 81. 

Wat wil je wijzigen?
Emailadres wijzigen

Je kunt je bij iedere e-mail weer afmelden.

Telefoonnummer wijzigen
Adresgegevens wijzigen

Wat zijn je oude adresgegevens?


Wat zijn je nieuwe adresgegevens?

IBAN wijzigen
Donatiebedrag
Tenaamstelling

Nieuwe gegevens tenaamstelling:

Tenamstelling 2
Tenaamstelling 3


Vul hieronder bij Persoonlijke gegevens a.j.b. ook je oude tenaamstelling in. Daarmee kunnen we je terugvinden in onze administratie om de wijziging te verwerken.

Aanhef


Persoonlijke gegevens

Naam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Verplicht

(velden gemarkeerd met * zijn verplicht)

Let op! Er zijn verschillende websites actief die tegen betaling jouw donaties opzeggen in ruil voor jouw gegevens. Wij werken niet met deze partijen samen en opzeggen is via ons altijd gratis.


Wil je toch opzeggen? Bel dan naar 020–3446381, zodat we dit meteen voor je in orde kunnen maken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Of vul dit formulier in. Je opzegging wordt dan binnen 3 werkdagen verwerkt. 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie