Aidsfonds in uw testament

U betekent veel voor de mensen om u heen. Tijdens uw leven doet u er van alles aan om de wereld een stukje mooier te maken. En dat kunt u na uw dood blijven doen. Door bij te dragen aan een wereld zonder aids.

Waarom nalaten?

Door Aidsfonds te steunen weet u zeker dat u ook na uw overlijden een enorme bijdrage levert aan een betere wereld. U steunt belangrijk wetenschappelijk onderzoek, aidsbestrijding in Nederland of juist in ontwikkelingslanden.

lees meer

 

10 redenen om een testament op te maken of te wijzigen

In een testament kunt u bepalen wat er met uw erfenis/nalatenschap gebeurt nadat u overlijdt. Hierin kunt u tevens vastleggen wat uw wensen zijn voor uw uitvaart en wie de erfenis moet afhandelen. Er zijn veel redenen om een testament op te stellen. De redenen kunnen per persoon verschillen.

10 redenen voor een testament

Meer weten over nalaten

U kunt de brochure 'Nalaten aan de aidsbestrijding' vrijblijvend aanvragen. Hierin kunt u nalezen hoe u Aidsfonds in uw testament kunt opnemen. En wat wij met uw bijzondere gift kunnen doen.

 

stuur mij  de brochure

Noud informeert u graag

Uiteraard staan we u graag persoonlijk te woord. Bent u van plan Aidsfonds op te nemen in uw testament of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Noud Rietman, specialist op het gebied van nalaten (+31 20 62 62 669 of +31 6 531 456 54).

mail Noud  bel Noud 

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Aidsfonds werkt samen met NuNotariaat. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament waarin u ons als begunstigde kunt opnemen. Ontdek hoe het werkt op

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie