Op weg naar een wereld zonder aids

Aidsfonds in uw testament

U betekent veel voor de mensen om u heen. Tijdens uw leven doet u er van alles aan om de wereld een stukje mooier te maken. En dat kunt u na uw dood blijven doen. Door bij te dragen aan een wereld zonder aids.

Waarom nalaten?

Door Aidsfonds te steunen weet u zeker dat u ook na uw overlijden een enorme bijdrage levert aan een betere wereld. U steunt belangrijk wetenschappelijk onderzoek, aidsbestrijding in Nederland of juist in ontwikkelingslanden.

 

Aidsfonds ontving een prachtige bijdrage uit de nalatenschap van mevrouw Eleonora Vollaers. 
Het verhaal van mevr. Vollaers

Meer weten over nalaten

U kunt de folder 'U kunt iets doen door iets na te laten' vrijblijvend aanvragen. Hierin kunt u nalezen hoe u Aidsfonds in uw testament kunt opnemen. En wat wij met uw bijzondere gift kunnen doen. U kunt de folder hier online lezen of u kunt de folder per post ontvangen

Ik ontvang graag de folder per post

Noud informeert u graag

Uiteraard staan we u graag persoonlijk te woord. Bent u van plan Aidsfonds op te nemen in uw testament of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van nalaten Noud Rietman. Dat kan via e-mail of telefoon (020-62 62 669 of 06-531 456 54 ).

  

               

Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie