De acceptgiro verdwijnt. Maar u bent nog steeds nodig!

Per 1 juni verdwijnt de acceptgiro. De banken hebben besloten te stoppen met dit betaalmiddel omdat het gebruik ervan afneemt. Dit betekent dat alle banken na 1 juni geen acceptgiro's meer verwerken. We hebben als goede doelen samengewerkt aan een alternatief genaamd “Mijn eenmalige gift”.

30 januari 2023

Vanaf 1 april zullen wij gebruik gaan maken van deze nieuwe betaalwijze, maar daarnaast bieden we ook nog andere alternatieve betaalmethoden. Dankzij uw giften kunnen we ons werk voor mensen met (groot risico op) hiv voortzetten. Uw steun blijft voor ons daarom ontzettend belangrijk!

Hoe kan ik doneren na 1 juni 2023

Deze veilige en eenvoudige manieren blijven mogelijk:

 • Per "Mijn eenmalige gift”
  Het invullen van de Mijn eenmalige gift die u van ons per post ontvangt. In bijgevoegde antwoordenvelop stuurt u deze (gratis) naar ons retour.
 • Per QR-code
  Door met de camera van uw mobiel de QR-code op uw brief te scannen kunt u veilig en snel betalen met iDeal, via uw eigen bank.
 • Via de website: via www.aidsfonds.nl
  Op onze website kunt u ons machtigen om uw bijdrage maandelijks af te schrijven met een automatische incasso. Het is ook mogelijk om eenmalig te doneren via iDeal.
 • Bankoverschrijving
  Met het betaalkenmerk op Mijn eenmalige gift betaalt u gemakkelijk via uw eigen bank.
 • Per telefoon
  Contact opnemen met onze donateursservice via 020-344638. Zo kunt u een eenmalige of structurele machtiging afgeven.

Bent u gewend om per acceptgiro te geven? Blijf dan alstublieft geven voor de aidsbestrijding. We helpen u graag om te kijken welke (nieuwe) manier van doneren het beste voor u werkt. Bel gerust met een van onze medewerkers van de donateursservice op: 020-344 638 of stuur een mailtje naar: donateurs@aidsfonds.nl

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie