Ambassadeurs en vrienden van Aidsfonds

Aidsfonds zet zich al sinds het begin van de epidemie in voor de strijd tegen aids. Zowel in Nederland als daarbuiten. We doen dit met projecten op het gebied van voorlichting, behandeling en onderzoek. Omdat we de voortdurende aidsepidemie niet mogen vergeten vragen we bij het Nederlands publiek om aandacht voor hiv en aids. Onze ambassadeurs en vrienden van Aidsfonds dragen daar op hun manier aan bij.

Angela Groothuizen

De zangeres en presentatrice is sinds 2009 onze ambassadrice. In de jaren tachtig verloor ze vrienden en kennissen aan aids. Sindsdien maakt Angela zich sterk voor een wereld zonder aids. ‘Het is in Nederland dankzij behandeling allang mogelijk om een gezond leven te leiden als je hiv hebt. Dat moet in de rest van de wereld toch ook kunnen?'

Lees verder

Loiza Lamers

Loiza brak in 2015 door als winnaar van Holland’s Next Top Model en is de eerste vrouw met een transitiegeschiedenis die deze prijs in de wacht sleepte. Ongelijkheid in de aidsbestrijding maakt haar kwaad, verdrietig maar vooral: heel strijdlustig. "Iedereen heeft recht op gelijke behandeling en goede zorg!"

Lees verder

Supporters van de aidsbestrijding

Personen die zich onlangs of in het verleden hebben ingezet voor het werk van Aidsfonds en de aidsbestrijding een warm hart toedragen. 

Bill Clinton

Prinses Mabel

Elton John

Freek Bartels

Nicolette Kluijver

Inge Ipenburg

 

Voorkom dat kinderen zonder hun ouders opgroeien door de gevolgen van aids. Stop aids uit liefde voor alle liefdes.

 

help mee 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie