Zo werken wij

Onze ultieme droom is het vinden van een geneesmiddel voor hiv en aids. Daarom blijft wetenschappelijk onderzoek hard nodig. Ondertussen zijn er nog steeds 15,1 miljoen mensen met hiv die niet de levensreddende medicijnen krijgen die ze nodig hebben. Daarom zetten we alles op alles om sneller meer mensen te behandelen. Niet alleen voor hun eigen gezondheid, maar ook om ervoor te zorgen dat zij het virus niet doorgeven aan anderen. Met goede voorlichting en preventie willen we de verdere verspreiding van hiv voorgoed stoppen.

Lees meer over onze werkwijze

Preventie

Aidsfonds wil dat goede voorlichting en preventie voor iedereen beschikbaar is. Alleen dan kunnen we de verdere verspreiding van hiv stoppen.

Behandeling

Aidsfonds vindt dat iedereen recht heeft op hiv-remmers. Want mensen die hiv-remmers slikken blijven gezond en geven het virus niet door.

Onderzoek

Zolang er voor hiv en aids nog geen geneesmiddel is, blijft onderzoek hard nodig. Daarom steunt Aidsfonds de meest veelbelovende genezingsonderzoeken.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie