Partners

Aidsfonds heeft een droom: namelijk het einde aan aids. Dankzij de steun van onder andere onze donateurs en de loterijen, werken we aan die droom. Maar dat doen we niet alleen. We werken hiervoor samen met de mensen over wie het gaat. Samen staan we sterk in de strijd tegen aids. 

Samenwerken met de mensen om wie het gaat

We zetten ons in voor de mensen die de epidemie het hardst treft en betrekken hen actief bij onze projecten. Want zij weten als geen ander wat de behoeften en gevoeligheden zijn en wat in de praktijk wel en niet werkt.

Onze partners 

We kunnen ons werk niet doen zonder onze donateurs en partners. We zijn de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de Nederlandse Loterij en hun deelnemers heel dankbaar voor hun jarenlange steun aan de aidsbestrijding. We hebben dankzij hun support veel mensen kunnen helpen. Zo is het succesvolle MaxART project in Eswatini (voormalig Swaziland) mede mogelijk gemaakt door het Droomfonds van de Nationale Postcode Loterij. Het aantal nieuwe hiv-infecties in het land is sinds de start van het project bijna gehalveerd. 

Projecten gesteund door de Nationale Postcode Loterij

Project: Hiv-vrije generatie in Swaziland

Project: Dappere strijd tegen aids

Project: Online aidsbestrijding via homowebsites

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie