Cycle Capital en Aidsfonds bundelen hun krachten

Wie deelneemt aan de Rainbow Ride van Aidsfonds, fietst mee voor een inclusieve wereld. Precies waar de Amsterdamse wielerclub Cycle Capital voor staat.

“De wielersport is lange tijd een traditionele, besloten wereld geweest waarin nauwelijks ruimte was voor verandering”, vertelt Eline Deutekom, mede-oprichter van Cycle Capital.
“Om die manier van denken open te breken, hebben we in 2019 Cycle Capital opgericht. Wij willen de blik naar buiten richten zodat iedereen die interesse heeft in wielersport mee kan doen. Van de 70-plusser die wielersport leuk vindt om naar te kijken, tot iemand met een lichamelijke beperking. Zo creëren we een open, inclusieve, diverse wielerclub voor renners van elk niveau.
We dragen onze missie volop uit. Zo ontstond begin 2024 al snel de connectie met Aidsfonds en hun kleurrijke fietsevent Rainbow Ride. We zagen al na één gesprek dat we dezelfde idealen nastreven: een inclusieve, gelijkwaardige wereld waarin plezier in fietsen voor iedereen boven aan staat.”


Inclusieve fietswereld

Cycle Capital is dé wielerclub van Amsterdam. Hun uitgangspunt: maak wielrennen een sport voor iedereen. Als partner van Aidsfonds komt hun droom nog sneller dichterbij: een inclusievere fietswereld, waarin renners op elk niveau welkom zijn: “Inclusiviteit in de sport is van groot belang. Je haalt meer uit je sportprestaties als je jezelf kan zijn.”

 

Ook een maatschappelijke partner worden?

Een partnership met Aidsfonds is een prachtige manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Susanne de Koning, onze expert op het gebied van bedrijfsrelaties, via +31652403773 ofsdekoning@aidsfonds.nl  

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie