Stage Entertainment Nederland en Aidsfonds bundelen hun krachten

“Wij geloven in de mogelijkheid om aids uit de wereld te helpen en het is een morele noodzaak om hier aan bij te dragen. In de jaren ’80 en ’90 zijn veel artiesten en creatieve mensen overleden aan aids. Het is onbegrijpelijk dat wereldwijd voor veel mensen de levensreddende medicijnen nog niet toegankelijk zijn. Wij gaan deze maatschappelijke verbintenis aan om een bijdrage te kunnen leveren aan het einde van aids in de wereld,” aldus Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland.

Stage Entertainment Nederland zet zich als partner van Aidsfonds in voor de wereldwijde aidsbestrijding. Maar ook jij kunt helpen aids voorgoed te stoppen. Sluit je aan bij de generatie die aids verslaat!

 

Maatschappelijke partners

Stage Entertainment Nederland vraagt via haar theaters en andere kanalen aandacht voor Wereld Aids Dag en de campagnes van Aidsfonds. Onder andere zal er één maal per jaar, een week lang, na afloop van de voorstellingen gecollecteerd worden in de theaters. Ook zal Aidsfonds in de programmaboeken van de verschillende musicals meegaan als maatschappelijk partner.

 

Ook een maatschappelijke partner worden?

Een partnership met Aidsfonds is een prachtige manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Susanne de Koning, onze expert op het gebied van bedrijfsrelaties via +31652403773 of sdekoning@aidsfonds.nl 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie