40 fotografen exposeren en verkopen mooiste werk ten bate van Aidsfonds

Veertig gerenommeerde én beginnende fotografen exposeren en verkopen tijdens BUY MY DARLINGS in Amsterdam hun ‘darlings’, hun mooiste werk.  De opbrengst van de LOVE tentoonstelling, die onderdeel is van het foto-event, gaat naar Aidsfonds.

7 april 2023

BUY MY DARLINGS komt op zaterdag 15 en zondag 16 april naar NDSM Fuse in Amsterdam met The LOVE Edition. Deelnemende fotografen tonen en verkopen hun mooiste foto’s, er zijn artist talks, portfolio reviews en er is speciale aandacht voor fotoboeken. Het evenement is gratis toegankelijk.

 

Uit liefde voor alle liefdes

Dat de opbrengst van de tentoonstelling naar Aidsfonds gaat sluit naadloos aan bij het thema LOVE: we werken aan een wereld zonder aids, waar iedereen toegang heeft tot levensreddende zorg. Uit liefde voor alle liefdes.

Foto: Ernst Coppejans

Er is werk te zien van onder andere Anne Claire de Breij, Ernst Coppejans, Lukas Göbel, Sarah Mei Herman, Frank Ruiter en vele anderen. Ook de nieuwe Fotograaf des Vaderlands Marwan Magroun en de winnaar van de Rabo Photographic Portrait Prize 2022 Wouter Le Duc doen mee met deze vierde editie van BUY MY DARLINGS.

Tara Fallaux en Martijn van de Griendt organiseerden BUY MY DARLINGS in 2020 voor het eerst. Het bleek een schot in de roos. Er kwamen honderden bezoekers en elke fotograaf verkocht werk. ‘Met BUY MY DARLINGS laten we het publiek laagdrempelig kennismaken met hedendaagse fotografie en bieden we fotografen een platform om hun werk te tonen en te verkopen’, zegt Tara Fallaux.

BUY MY DARLINGS, the LOVE Edition
Za 15 en zo 16 april, 10:00 – 17:00 uur
NDSM Fuse, Amsterdam Noord
Gratis entree

Meer info op buymydarlings.nl en Instagram

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie