De acceptgiro verdwijnt. Maar je bent nog steeds nodig!

Per 1 juni 2023 verwerken de banken geen acceptgiro’s meer. Omdat het gebruik van de acceptgiro’s de laatste jaren flink is afgenomen, hebben de banken ervoor gekozen te stoppen met dit betaalmiddel. Als goede doelen hebben we samengewerkt aan een alternatief genaamd “Mijn eenmalige gift”. Daarnaast zijn er nog vele andere alternatieven om uw donatie te doen. Wij helpen jou graag om een betaalmethode te kiezen die het beste bij je past.

30 januari 2023

Dankzij jouw giften kunnen we ons werk voor mensen met (groot risico op) hiv voortzetten. Jouw steun blijft voor ons daarom ontzettend belangrijk!

Hoe kan ik doneren na 1 juni 2023

Deze veilige en eenvoudige manieren van betalingen zijn mogelijk:

 • Via de website: via www.aidsfonds.nl
  Op onze website kan je ons machtigen om jouw bijdrage maandelijks af te schrijven met een automatische incasso. Het is ook mogelijk om eenmalig te doneren via iDeal.
 • Bankoverschrijving
  Je kunt zelf een overschrijving invoeren in Internet bankieren of in jouw bankieren app.
 • Per telefoon
  Door contact op te nemen met onze donateursservice via 020-344638 kan je een eenmalige of structurele machtiging afgeven.
 • Per "Mijn eenmalige gift”
  Het invullen van de Mijn eenmalige gift die je van ons per post ontvangt (indien je voorheen gebruik maakte van de fysieke acceptgiro). In bijgevoegde antwoordenvelop stuur je deze (gratis) naar ons retour. Daarnaast kan je het betaalkenmerk, weergegeven op “Mijn eenmalige gift”, invullen bij internetbankieren en op die manier jouw gift aan ons overmaken.
 • Per QR-code
  Door met de camera van jouw mobiel de QR-code te scannen kan je veilig en snel betalen met iDeal, via jouw eigen bank.

Ben je gewend om per acceptgiro te geven? Blijf dan alstublieft geven voor de aidsbestrijding. We helpen je graag om te kijken welke (nieuwe) manier van doneren het beste voor jou werkt. Bel gerust met een van onze medewerkers van de donateursservice op: 020-344 638 of stuur een mailtje naar: donateurs@aidsfonds.nl

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie