Extra bijdrage Postcode Loterij voor lesmethode middelbare school

Aidsfonds ontvangt van de Postcode Loterij bijna 900.000 euro om samen met Rutgers een lesmethode te ontwikkelen over liefde, relaties en seksualiteit voor middelbare scholieren.

14 februari 2024

Naast de jaarlijkse bijdrage die we dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen voor ons wereldwijde werk, krijgen we dit jaar ook een extra bijdrage van de loterij. Daarmee kunnen we, samen met Rutgers, een lesmethode ontwikkelen over liefde, relaties en seksualiteit. Voor middelbare scholieren, voor online en in de klas. 

 

Over de Nationale Postcode Loterij – samen maken we het verschil

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.    

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen ruim 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is 8 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Aidsfonds en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie