Koop een Lang-zullen-ze-leven-slinger

Zonder medicijnen haalt de helft van de kinderen met hiv hun tweede verjaardag niet. Terwijl ze met één pilletje per dag gezond oud kunnen worden. Daarom lanceren we de Lang-zullen-ze-leven-slinger. Met elke verkochte slinger help je een kind met hiv vinden. En zorg je dat het levensreddende medicijnen krijgt.

Doneer jezelf een kunstwerk

Uit liefde voor kunst is er nu kunst voor liefde: Aidsfonds introduceert heartgallery. Schitterende kunstwerken, hoogwaardig geproduceerd voor een vast bedrag per maand bij jou aan de muur. En nog mooier: met het huren van een werk, steun je tegelijkertijd de strijd tegen hiv en aids.

 

bekijk alle kunstwerken

Met jouw hulp gaan we voor een wereld zonder hiv en aids.

We hebben alle kennis en middelen in handen om de epidemie te stoppen. Maar miljoenen mensen worden nog uitgesloten van voorlichting, preventiemiddelen en zorg.

Aidsfonds helpt juist die mensen. Want zwart of wit, jong of oud, homo of hetero en iedereen ertussenin: niemand zou nog een geliefde mogen verliezen aan aids.

bekijk onze aanpak

Meest gelezen onderwerpen

40 jaar aidsbestrijding

Alles over PrEP, de pil die hiv voorkomt

Hoe de coronacrisis de wereldwijde aidsbestrijding raakt

Laatste nieuws

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie