Burgemeester Halsema stapt op de fiets voor de aidsbestrijding

Burgemeester Halsema trapt volgende week donderdag de Tour d’Amour af op haar fiets. Tour d’Amour is een fietstocht door het Vondelpark, de opbrengst ervan gaat naar een project gericht op het testen en behandelen van kinderen met hiv in Zimbabwe.

19 juli 2018

Bij Tour d’Amour fietst elke deelnemer met zijn of haar lief achterop. Of dat nu gaat om een oude vlam, kind, minnaar, grootmoeder of geliefd huisdier. Al zwierend door het vondelpark gaat het niet om een hoog tempo of sportieve prestatie, maar om plezier, zien en gezien worden.

Gerda Pardoel

De warming up wordt gehouden door Gerda Pardoel, verre zus van… Tijdens het parcours kunnen deelnemers door een wasstraat of darkroom fietsen, genieten van romantische muziek in het Openluchttheater of hun gezelschap wisselen bij het partnerruilpunt. De tour wordt afgesloten met een spectaculair optreden van de band HeartBeat (o.a. bekend van The Voice of Holland). 


Aidsconferentie in Amsterdam

Het event vindt plaats in de week van de internationale aidsconferentie AIDS2018. Het grootste gezondheidscongres ter wereld met ruim 20.000 mensen, waaronder mensen die leven met hiv, activisten, artsen, onderzoekers, wereldleiders en mondiale beroemdheden. Uiteraard worden Amsterdammers én internationale bezoekers van de conferentie van harte uitgenodigd om achterop de fiets te springen.

Wanneer:   Donderdag 26 juli 2018, inloop 18.10 uur, start Tour 18.30 uur
Waar:         Vondelpark Openluchttheater, Vondelpark 5a te Amsterdam.

Neem iemand mee op de fiets en red levens

Met wie spring jij op de fiets om donderdag 26 juli door het Vondelpark in Amsterdam te toeren voor het goede doel? Aidsfonds organiseert dan namelijk de Tour d’Amour. Met jouw deelname kunnen we samen in Zimbabwe kinderlevens redden.

Schrijf je nu in!

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie