Candlelight Memorial dit jaar digitaal - "Wat leeft voort in jou?"

Zondag 16 mei organiseren Aidsfonds en de Hiv Vereniging een Candlelight Memorial, om stil te staan bij de mensen die overleden zijn aan de gevolgen van aids. De bijeenkomst vindt dit jaar online plaats en wordt voorgezeten door Tieneke Sumter.

3 mei 2021

Tijdens de herdenking zijn er interviews met nabestaanden, mensen van het eerste uur, long term survivors en jongeren met hiv. Ook al heb je die eerste jaren niet zelf meegemaakt, de herinneringen en verhalen uit die tijd inspireren ook nieuwe generaties. Het thema van deze herdenking is dan ook: wat leeft voort in jou?

Perry Dosset zingt speciaal voor deze bijeenkomst een lied.

De Candlelight Memorial is op zondag 16 mei van 15:00 – 16:15 uur. Aanmelden kan via een e-mail naar events@aidsfonds.nl. Je krijgt meteen een automatische email met daarin een link waarmee de de herdenking online kunt volgen.

aanmelden


De herdenking vindt online plaats via Zoom, hiervoor hoef je van te voren niets te downloaden. Voor diegenen die minder bekend zijn met Zoom is er ook een korte instructie om Zoom te installeren en mee te doen.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie