Condoomsenzo: koop een condoom en help een ander

Een condoom kopen voor jezelf en meteen een ander helpen. Dat kan nu bij Condoomsenzo, een nieuwe online condoomshop van Aidsfonds & Soa Aids Nederland. Want met de opbrengsten uit jouw aankoop kunnen wij gratis condooms verstrekken, bijvoorbeeld aan scholieren en hoog risicogroepen in Nederland. Zo kunnen we soa’s en hiv nog verder terugdringen.

Aan condooms valt meer te kiezen dan je op het eerste gezicht denkt. Op zoek naar een leuk extraatje? Kijk dan bij de specials. Of hou je juist van eenvoud? Bij budget en basic vind je goedkope en veilige condooms in standaard maten. Knelt het condoom vaak? Of zit hij juist vaak te los? Bij maten zit je goed voor condooms op maat, nét iets strakker of nét iets ruimer. Voor iedereen die er nog niet uit is, hebben we condoomadvies. In de webshop van Condoomsenzo vind je de condoom die het beste bij jou past. Voor elke smaak en elk budget.

Condoomsenzo webshop

 

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie