Save the date: Tour d'Amour

Na een succesvolle eerste editie keert de Tour d’Amour donderdag 20 juni terug in het Amsterdamse Vondelpark. Stap samen op één fiets en fiets de leukste ronde van Nederland. Bij de Tour d’Amour maakt het niet uit hoe hard je fietst, het gaat erom dat we samen gaan voor één doel! Namelijk zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen met hiv een gezonde toekomst te geven. Zet het alvast in je agenda!

26 februari 2019

Accepteer a.j.b. de Advertentie en social media cookies om inhoud van Youtube te bekijken.Wijzig voorkeuren

Fietsen tegen aids

De helft van de baby’s met hiv die geen behandeling krijgen haalt hun tweede verjaardag niet. Daarom trainen we in Oeganda lokale hulpverleners zodat zij in plattelandsdorpen kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv. Vervolgens worden kinderen en aankomende moeders die hiv hebben gekoppeld aan een kliniek zodat ze de medicijnen en zorg krijgen die ze nodig hebben. Om zoveel mogelijk kinderen en moeders die hiv hebben te helpen is geld nodig. 

Markeer daarom donderdag 20 juni in je agenda en doe mee aan de Tour d'Amour. Binnenkort start de inschrijving, houd daarom de website en de nieuwsbrief in de gaten!

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie