Informatie over hiv

 • Bij de Aids Soa Infolijn kun je terecht voor informatie of een luisterend oor krijgen. Heb je een vraag over (on)veilige seks, hiv of een andere soa? Bel dan (anoniem) met een van onze professionele voorlichters: 0900 – 2042040 (€ 0,10 ct p/m).
  (ma. tot en met  wo. van 09.30 tot 15.30 uur)
  (do. en vrij. van 13.30 tot 15.30 uur)

 • Kijk voor informatie over hiv op de site van de  Hiv Vereniging Nederland. Dit is een patiëntenbelangenvereniging.

 • Met vragen over het leven met hiv of voor een luisterend oor kun je bellen of mailen met het Servicepunt van de Hiv Vereniging Nederland. Bereikbaar op ma. - di. - do. van 14.00 - 22.00 uur via 020 - 689 25 77 of servicepunt@hivvereniging.nl.

 • Voor jongeren (van 10 tot 30 jaar) met hiv is er de website www.jongpositief.org. Behalve voor nuttige informatie kun je hier terecht voor discussies, contacten en het lezen van persoonlijke verhalen.

 • Als je er alleen voor staat, kun je een beroep doen op buddyzorg. Buddy’s zijn vrijwilligers die mensen met een chronische ziekte uit hun isolement halen. Meer informatie www.mezzo.nl/buddyzorg

 • Met je huisarts of hiv-consulent kun je bespreken of je een beroep wilt doen op professionele hulpverlening, zoals thuiszorg en psychische hulpverlening.

 • 4mezelf.nl is een website voor homo- en biseksuele mannen, die kort geleden de diagnose hiv hebben gekregen. 4mezelf biedt emotionele ondersteuning en informatie over seksualiteit en gezondheid in de periode na de hiv-diagnose.
We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie