Informatie over hiv

 • Bij de Aids Soa Infolijn kun je terecht voor informatie of een luisterend oor krijgen. Heb je een vraag over (on)veilige seks, hiv of een andere soa? Bel dan (anoniem) met een van onze professionele voorlichters: 0900–2042040 (€ 0,10 ct p/m).
  (ma. tot en met  wo. van 09.30 tot 15.30 uur)
  (do. en vrij. van 13.30 tot 15.30 uur)

   

  Of neem contact met op via de chat. Open van maandag t/m vrijdag van 15:30 tot 17:30 uur. Ben je 24 jaar of jonger, maak dan gebruik van Sense chat voor jongeren.

 • Kijk voor informatie over hiv op de site van de  Hiv Vereniging Nederland. Dit is een patiëntenbelangenvereniging.

 • Met vragen over het leven met hiv of voor een luisterend oor kun je bellen of mailen met het Servicepunt van de Hiv Vereniging Nederland. Bereikbaar op ma. - di. - do. van 14.00 - 22.00 uur via 020 - 689 25 77 of servicepunt@hivvereniging.nl.

 • Als je er alleen voor staat, kun je een beroep doen op buddyzorg. Buddy’s zijn vrijwilligers die mensen met een chronische ziekte uit hun isolement halen. Meer informatie www.mezzo.nl/buddyzorg

 • Met je huisarts of hiv-consulent kun je bespreken of je een beroep wilt doen op professionele hulpverlening, zoals thuiszorg en psychische hulpverlening.
Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie