Aidsfonds doet weer mee aan Pride Amsterdam

De Amsterdam Pride is zaterdag van start gegaan. Ook Aidsfonds viert deze week de liefde voor alle liefdes en vaart zoals ieder jaar weer mee tijdens de Canal Parade. Daarnaast lanceerde wij de Guide to Pride, de gratis digitale gids die jou helpt om van Pride 2019 een onvergetelijke pride te maken.  

download de Guide to Pride
29 juli 2019

De Amsterdam Pride startte zaterdag traditiegetrouw met de Pride Walk. Zo'n 15.000 mensen liepen vanaf het Homomonument naar het Vondelpark om aandacht te vragen voor de rechten van lhbt-ers. Ook Aidsfonds was erbij. Het thema van de Pride is dit jaar "remember the past, create the future". Daarom droegen Aidsfonds-medewerkers en -vrijwilligers prints van Aids Memorial Quilts om stil te staan bij hen die wie in de strijd tegen aids zijn verloren. 

Accepteer a.j.b. de Advertentie en social media cookies om inhoud van Instagram te bekijken.Wijzig voorkeuren

Canal Parade

Zaterdag 3 augustus is het tijd voor het feestelijkste deel van de Gay Pride: de Canal Parade. Aidsfonds viert tijdens de botentocht de vrijheid om lief te hebben wie ons lief is! Daarom dompelen we ons onder in liefde door een duik te nemen in een ballenbad vol hartenballen onder het motto ‘Dive in the pool of love’. Hieronder zie je een schets, maar het uiteindelijke resultaat zie je uiteraard zaterdag tijdens de botentocht. 

Collectebootjes

Uiteraard varen zoals ieder jaar ook de Aidsfonds-collectebootjes mee. Vrijwilligers en medewerkers van Aidsfonds vangen met hun schepnetten geld op van het publiek dat langs de grachten staat. Dus hou je (klein)geld bij de hand en steun de aidsbestrijding!

Download jouw Guide to Pride

Kom voorbereid naar de Pride 2019. Download jouw gratis Guide to Pride met:

    • wegwijzer
    • vaarroute + deelnemers
    • uitgaansagenda voor de hele Pride Week
    • waarom is Pride nog steeds nodig?

download hier

 

foto: FlickFeeder

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie