Candlelight Memorial zondag bij HIV/AIDSmonument

Zondag 15 mei organiseren onze collega's van GNP+ en Y+ Global het AIDS Candlelight Memorial: een herdenking van de mensen die we verloren.

11 mei 2022

Elke derde zondag van mei worden wereldwijd de mensen herdacht die we zijn verloren aan aids, tijdens het AIDS Candlelight Memorial. Waar dit afgelopen jaren veelal digitaal gebeurde, is de herdenking nu terug bij het HIV/AIDSmonument aan het IJ in Amsterdam.

Voorafgaand is er een evenement in het kantoor van onze partner GNP+. 

Tijdens het evenement denken we niet alleen aan de mensen die overleden zijn, maar kijken we ook vooruit, om met hernieuwde energie de strijd tegen de epidemie voort te zetten en deze voorgoed te stoppen.

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor het evenement. NB: De voertaal is Engels.

 

Locatie en tijden

Zondag 15 mei 2022

Evenement:

Locatie: GNP+ kantoor, Eerste Helmersstraat 17B3, Amsterdam.
Tijd:16:30 - 18:30 uur

 

Kaarsenceremonie:

Locatie: HIV/AIDSmonument, De Ruijterkade, Amsterdam

Tijd: 19:00 uur

 

Steek online een kaarsje aan

Kun je er niet bij zijn? Op de website van het AIDS Candlelight Memorial kun je online een kaarsje aansteken voor een dierbare. 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie