Collectebootjes halen mooi bedrag op tijdens Canal Parade

Aidsfonds voer dit jaar weer mee in de Canal Parade in Amsterdam. Mét collectebootjes waarmee we geld ophaalden voor de aidsbestrijding bij het publiek. En dat leverde een mooi bedrag op!

6 augustus 2019

Dankzij de enorme vrijgevigheid van het publiek dat op de bruggen, in bootjes en op de kades stond, is er een prachtig bedrag opgehaald voor de aidsbestrijding: € 11.000,07

Collectebootjes gemist?

Heb je de collectebootjes gemist en wil je alsnog doneren? Dat kan hier!

 

doneer

Aidsfonds. Pride Canal Parade Amsterdam 2019

Het thema van onze boot was dit jaar was 'Dive in the pool of love'. Met de boot vierden we tijdens de botentocht de vrijheid om lief te hebben wie ons lief is! Want alle liefdes zijn het waard om te beschermen tegen de gevolgen van hiv en aids.

In deze video leggen we uit waarom we meevoeren in de Canal Parade:

 

Betere voorlichting en testen op hiv 

Met dit bedrag kunnen we zorgen voor meer en betere voorlichting en zoveel mogelijk mensen testen op hiv. Ook werken we aan een wereld waar iedereen met hiv levensreddende pillen en zorg krijgt en steunen we wetenschappelijk onderzoek naar een geneesmiddel voor hiv.

Bijna 38 miljoen mensen met hiv

Dat is hard nodig, want bijna 38 miljoen mensen leven met hiv. Van hen krijgt nog altijd 39 procent geen levensreddende medicijnen en zorg. Daardoor stierven vorig jaar nog 770.000 mensen aan de gevolgen van aids. 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie