Samenwerking met de Nationale Postcode Loterij verlengd

De Nationale Postcode Loterij verlengt per 1 januari 2021 de samenwerking met Aidsfonds voor een periode van vijf jaar. Dat betekent dat we jaarlijks een bijdrage van maarliefst 2,2 miljoen euro ontvangen om meer mensen voorlichting te geven, meer en sneller testen en te voorzien van levensreddende medicijnen.   

18 januari 2021

 

Enorme impact

Sinds 2001 ontvangt Aidsfonds jaarlijks een bijdrage om het verschil te kunnen maken, juist daar waar het slecht gaat met de aidsbestrijding. Dat blijft nu hard nodig; de coronacrisis heeft een enorme impact op de strijd tegen hiv en aids. Er wordt minder getest, er dreigen medicijnentekorten en sommige mensen kunnen niet meer naar de kliniek voor hun hiv-remmers.   

Samen met onze lokale partnerorganisaties doen we er alles aan om de zorg voor mensen met hiv door te laten gaan in deze moeilijke tijd. Bijvoorbeeld door voedsel en medicijnen bij hen thuis te brengen.   

 

Bedankt deelnemers

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 3 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers 105 goede doelen organisaties met minimaal 40% van de lotprijs. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 6,2 miljard euro aan mens en natuur gegeven.  

In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia / Goede Doelen Loterijen is de op één na grootste private donor aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie