Tijd voor MAX in het teken van de aidsbestrijding

Vanavond staat Tijd voor MAX in het teken van de strijd tegen aids. Kijk om 17.10 uur naar NPO 1.

18 december 2018

In Nederland is aids dankzij goede behandeling geen doodvonnis meer, toch sterven er wereldwijd elke dag nog 300 kinderen aan de gevolgen van aids. Terwijl we de kennis en medicijnen hebben om dit te voorkomen. Te gast zijn presentatrice en Aidsfonds-ambassadeur Angela Groothuizen, Aidsfonds directeur Mark Vermeulen, kinderarts Dasja Pajkrt en Brenda Mugabona. Brenda verloor haar moeder aan aids en leeft zelf al sinds haar geboorte met hiv, maar groeit gezond op dankzij medicijnen.

Bekijk de trailer:

Red het leven van een kind

idsfonds aidsbestrijding in Oeganda

Elke 5 minuten sterft een kind aan aids. Omdat het niet op tijd medicijnen heeft gekregen. Jij kunt hier iets aan doen door lokale gezondheidswerkers te steunen. Zij sporen kinderen met hiv op en zorgen dat zij medicijnen krijgen. 

help mee

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie