Hiv Genezing Fonds

Genezing... dat is de ultieme droom van miljoenen mensen die met hiv leven. Wij hebben aids zien komen. Wij willen het ook zien gaan. Jouw steun is daarbij onmisbaar. Met het Hiv Genezing Fonds wil Aidsfonds de komende jaren €10 miljoen extra beschikbaar maken voor onderzoek naar genezing van hiv. Help jij mee?

Onze droom

Genezing van hiv is onze droom. Ik heb er rotsvast vertrouwen in dat het niet bij een droom blijft. Met het Hiv Genezing Fonds bundelen we alle krachten. Van toponderzoekers, van alle reeds verworven kennis, van iedereen die het streven naar genezing wil steunen. 

Ik leef zelf met hiv. Genezing zou voor mij betekenen dat ik niet meer dagelijks medicijnen hoef te slikken en niet meer regelmatig voor controle naar het ziekenhuis moet. Voor veel andere mensen met hiv is de impact van genezing nog veel groter. Voor hen kan het een leven zonder stigma betekenen en zelfs het verschil tussen leven en dood.

Daarom roep ik van harte en ook dringend op om het wetenschappelijk onderzoek naar genezing van hiv financieel te steunen. 

Mark Vermeulen, directeur Aidsfonds

  

 

 

Waarom hiv-genezing zo belangrijk is:

lees alles over genezing van hiv →

Help mee de droom waar te maken

Wil jij meehelpen om genezing mogelijk te maken? Aidsfonds zoekt mensen die het Hiv Genezing Fonds steunen. Je blijft dan up to date over de voortgang van genezing en ontvangt 1 keer per jaar een uitnodiging voor een bijeenkomst met een onderzoeker. Steunen kan op de volgende manieren:

Ik ben nog geen donateur van Aidsfonds

Ik wil donateur van Aidsfonds worden en investeren in het Hiv Genezing Fonds. Ik wil:

    1. steunen door middel van een maandelijkse of jaarlijkse machtiging →
    2. schenken met belastingvoordeel →
    3. meer weten over het Hiv Genezing Fonds. Neem contact op met Aidsfonds-medewerker Marloes Wijnekus, via mwijnekus@aidsfonds.nl of via 020-6262339

 

Ik ben al donateur van Aidsfonds

Graag investeer ik in het Hiv Genezing Fonds. Ik wil:

  1. een extra machtiging afsluiten naast mijn lopende machtiging →
  2. mijn bestaande machtiging omzetten →
  3. schenken met belastingvoordeel →
  4. meer weten over het Hiv Genezing Fonds. Neem contact op met Aidsfonds-medewerker Marloes Wijnekus, via mwijnekus@aidsfonds.nl of via 020-6262339
We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie