We brengen de droom dichterbij

Genezing... dat is de ultieme droom van miljoenen mensen met hiv. Dankzij samenwerking tussen mensen met hiv, onderzoekers, hiv-behandelaren en verpleegkundigen komt een doorbraak steeds dichterbij.

Nieuws over hiv-genezing

NL4Cure: Samenwerken aan genezing

Waarom is genezing zo moeilijk?

Deze knappe koppen werken aan genezing

De Nederlandse onderzoeksagenda

Onderzoeksprojecten

Hoe ver zijn we?

Help mee de droom waar te maken

Wil jij meehelpen om genezing mogelijk te maken? Aidsfonds zoekt mensen die het Hiv Genezing Fonds willen steunen. Je blijft dan up to date over de voortgang van genezing en ontvangt 1 keer per jaar een uitnodiging voor een bijeenkomst met een onderzoeker. Steunen kan op de volgende manieren:

Subsidiemogelijkheden voor onderzoek

Hoe meer wetenschappelijke kennis, hoe eerder het einde van aids in zicht komt. Met subsidierondes maakt Aidsfonds wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Dit wordt onder andere  gefinancierd dankzij de bijdrage van onze donateurs.

 

Bekijk de subsidiemogelijkheden

 

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie